Everdien spreker coach

Coachingstraject

Everdien spreker coach

Herkenbaar? Jij wilt stappen maken, maar merkt dat er obstakels of belemmeringen zijn. De afspraak met jezelf om morgen te starten, is een dagelijkse traditie voor jou. Je weet dat er meer in zit, maar loopt vast in je plannen. Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Stop met uitstellen. Ik help je van dromen naar acties te gaan. En weet je wat, je hoeft dit niet alleen te doen. Ik help je graag!

"een doel is een
droom met een
deadline!

Kom in actie met de juiste voeding, leefstijl en mindset

Een goede voeding, leefstijl en mindset helpen je om verder te bouwen aan jouw plannen en dromen. Om lekkerder in je vel te zitten en meer energie te hebben. Succesvolle gedragsverandering en patronen helpen je naar een growth mindset. Van dromen, naar durven, naar actie: om te komen waar je wilt. Je hoeft niet meteen buiten je comfortzone te gaan. Je komt verder door elke keer een stap te zetten. Ik help je om plezier te houden in het proces. Je doel bereiken is fijn, maar de weg ernaartoe is minstens zo belangrijk.

Samen kom je verder

Ik vergelijk het volgen van een coachingstraject vaak met de werkwijze van een topsporter. Een topsporter heeft ook een coach omdat hij/zij weet dat je samen verder komt. Een topsporter weet dat een coach je naar een hoger doel helpt. Een coach houdt het complete plaatje in beeld, stuurt bij en geeft je dat duwtje naar de finish. Zo kun je samen succesvol winnen.

Klaar voor de start?

Hoe werkt het?

We starten met een korte kennismakingscall om elkaar alvast wat beter te leren kennen. Coaching doe ik meestal in 3 tot 7 sessies. Natuurlijk kijken we eerst naar jou als persoon en wat je zelf denkt nodig te hebben. We maken een plan met haalbare doelen en werken hier stap voor stap naartoe. De focus ligt op voeding, leefstijl en persoonlijke groei. Als jij je fijner en fitter voelt, kun je meer dan je denkt. We werken samen aan jouw valkuilen en uitdagingen, om zo tot duurzame gedragsverandering te komen. Dat kan bij mij op de praktijk in Leiden, online of zelfs buiten.

Coaching in de natuur

Daglicht, buitenlucht en beweging helpen jou om tot de beste inzichten te komen. Je wilt immers vooruitgang, door in beweging te komen word je letterlijk tot actie gezet. Zo kom ik zelf ook tot de beste idee├źn. Onze coachingsessies vinden daarom bij voorkeur buiten plaats. Blijf je liever binnen, dan kan dat natuurlijk ook.

Coaching op afstand, maar toch dichtbij

Werkt online beter voor jou? Een videoconsult brengt ons dichterbij. Goed om te weten, jouw privacy is voor mij belangrijk. Bij een online sessie werk ik met de veilige videobel tool Clickdoc. Je hoeft hiervoor niks te installeren, je krijgt van mij een SMS met persoonlijke inlog. Zo gaan we aan de slag zonder dat je er de deur voor uit hoeft.