Online training over voeding, leefstijl en persoonlijke ontwikkeling

Loop jij soms vast in het maken van keuzes? Zit je niet lekker in je vel en zou je wat energieker willen zijn? Twijfel je wat gezonde voeding is en kun je door de bomen het bos niet zien? Je zou graag stappen willen zetten en het liefst had je gisteren al je doel bereikt. Je hebt het idee dat er meer in je zit, maar je vindt het lastig om er voor te gaan. 

 

Herkenbaar? Je hoeft niet alleen te worstelen, samen kom je verder. Samen met diëtist Janine van den Biezenbos ontwikkelde ik een online training. Deze online training zorgt ervoor dat je stapsgewijs werkt aan jouw gezondheid. Met een mix van wetenschappelijke adviezen, onze kennis van gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling helpen we je met het behalen van langdurige resultaten. In kleine haalbare stappen begeleiden wij je naar het behalen van je doelen. Of dat nu fitter worden is, een paar kilo eraf of erbij of lekkerder in je vel zitten.

Unieke training

Veel trainingen richten zich vooral inhoudelijk op kennis over voeding en leefstijl. Kennis is overal te vinden, maar met alleen kennis kom je niet tot resultaten. Wij geloven in gedragsverandering. Daarom kiezen we voor de combinatie van voeding, leefstijl, gedragsverandering en persoonlijke groei.

Natuurlijk snappen we dat je ook praktisch in actie wilt komen. Daarom vind je ook veel praktische tips en wekelijks een voedzaam recept. 

Tijdens de training werken we met een ritme. Het programma bevat 13 weken met elke week een thema. Je gaat 3x per week aan de slag om stappen te maken. Dat kan door een opdracht, filmpje of oefening. Je kunt zelfstandig aan de slag, met de kracht van de online community.

Voordelen van de online training Foodvibes:

– Je kunt op eigen tempo onze online training van 13 weken doorwerken. Volg ons programma in je eigen tijd en tempo. Je behoudt 6 maanden toegang, je kunt dus niet achter raken! 

– Je krijgt een mooi werkboek waarin je de opdrachten in kunt noteren

– Maandelijks is er een online livesessie waar je vragen kunt stellen en je voortgang kunt bespreken

– Je krijgt toegang tot de besloten online community 

 

Over Janine en Everdien

Janine en Everdien zijn diëtist en coach en hebben samen al duizenden mensen geholpen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van voeding en leefstijl. Het is hun missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om het beste uit zichzelf en uit hun gezondheid te halen. Als je lekkerder in je vel zit, ben je tot meer in staat dan je zelf denkt.

 

Ja, ik doe mee!

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag? Je kunt nu voor de exclusieve early bird prijs van 149 euro starten. Het early bird tarief is geldig tot en met 31 juli 2024. 

Ja, ik schrijf me nu in!

Ik wil meer weten

Twijfel je nog maar wil je wel gebruik maken van het early bird voordeel? Laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op:

Je bent uiteraard niet tot aankoop verplicht, maar ik houd je graag op de hoogte.

home-blok2