Everdien spreker

Spreker over voeding - online en offline

Everdien spreker
Juist nu is het waardevol om je collega’s een duwtje in de rug te geven op het gebied van voeding en leefstijl. Thuiswerken en gezond leven kan een uitdagende combinatie zijn. Een passiever leefpatroon: minder beweging, meer zitten en vaak ook meer eten. De voorraadkast thuis is vaak nog uitgebreider dan de bedrijfskantine, met onbeperkte openingstijden.
“Een verzuimdag kost gemiddeld 250 euro, een vitale en vrolijke collega is goud waard”

Investeren in gezondheid en vitaliteit

Haal het beste uit de gezondheid van je medewerkers door ze kennis te laten maken met wat gezonde voeding en leefstijl voor ze kan doen. Investeren in de gezondheid van medewerkers levert niet alleen fittere collega’s op, het laat ook zien dat hun gezondheid belangrijk wordt gevonden.

Bijna de helft van de bevolking heeft te kampen met een te hoog gewicht. Werknemers met overgewicht zijn 1,8 keer vaker ziek dan werknemers met een gezond gewicht. Goede voeding zorgt niet alleen voor gezondere en fittere medewerkers, maar zorgt ook voor meer productiviteit.

Interactief

Door mijn interactieve sessie op het gebied van voeding, leefstijl en gedragsverandering geef jij je collega’s net dat extra steuntje in de rug. Mijn lezingen of webinars worden vaak opgenomen in vitaliteitsprogramma’s.

Jij wilt toch niet het zoveelste slaapverwekkende praatje? Mijn online en offline sessies zijn energiek, interactief en informatief. Ik stuur je collega’s geïnspireerd de deur uit vol met praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Basispakket

60 minuten

799 euro

Online of offline mogelijk – max. 50 deelnemers

Prijs inclusief reiskosten tot een straal van 10 km rondom Leiden

Pluspakket

90 minuten

1249 euro

Online of offline mogelijk – max. 50 deelnemers

Prijs inclusief reiskosten tot een straal van 10 km rondom Leiden

Premiumpakket

135 minuten

1499 euro 

Online of offline mogelijk – max. 50 deelnemers

Prijs inclusief reiskosten tot een straal van 10 km rondom Leiden

Prijzen zijn exclusief btw. Sessies met meer deelnemers op aanvraag.

Aanvullende opties

Aanvullende opties zijn individuele coaching op maat, kookworkshops, online trainingen en follow-up sessies. Neem contact op, dan gaan we samen de mogelijkheden bespreken.

Wanneer ga jij je collega’s blij maken met een sessie?

Everdien in het kort

Met mijn achtergrond als diëtist en gezondheidswetenschapper verzorg ik energieke, informatieve en interactieve sessies. Ik heb inmiddels al ruim 12 jaar ervaring in zowel academische ziekenhuizen als in mijn eigen praktijk in Leiden. Daarnaast blog ik voor het evidence-based food collectief iamafoodie.nl en schreef ik een boek. In de afgelopen jaren heb ik tientallen lezingen gegeven en ontwikkelde ik scholingen op maat.

Anderen zeggen over mijn lezingen:

Aanbeveling Mw. A. van Egmond
de Clercq advocaten Leiden:

“In het kader van de maand van de vitaliteit heeft Everdien van der Leek een voorlichtingsbijeenkomst gehouden voor onze medewerkers over voeding. Wij hebben naar aanleiding van deze bijeenkomst veel positieve reacties ontvangen van collega’s over de nuttige tips en de interactieve wijze waarop de voorlichting werd gegeven. Zeker een aanrader als je werknemers bewust wilt maken van de do’s en dont’s van gezonde voeding.”

Aanbeveling vanuit de PCOB Gouda:

“Everdien van der Leek heeft voor de afdeling Gouda van de PCOB een zeer geslaagde lezing gehouden over voeding. De aanwezigen waardeerden de lezing: er viel voor iedereen wel iets te leren omdat Everdien goed op de hoogte is van de nieuwste, wetenschappelijk verantwoorde inzichten. Bovendien weet zij iedereen actief te betrekken en worden vragen goed beantwoord.“

Denk jij groot en wil je mij inhuren voor
een lezing of webinar voor je collega’s?